Adverteren
in publieks- en/of vakblad

Adverteren in ons publieksblad
Fit met Voeding

Tariefkaart

Fit met Voeding is het tijdschrift van Gert Schuitemaker. Al 25 jaar informeert het de lezers, die geïnteresseerd zijn in hun eigen gezondheid, over (biologische) voeding en voedingssupplementen als basis voor een dynamische levensstijl. Fit met Voeding onderscheidt zich van andere bladen doordat het wetenschappelijke ontwikkelingen omzet in gemakkelijk toegankelijke artikelen. Fit met Voeding is vanaf het begin (1993) een abonnementstijdschrift geweest.

De oplage van Fit met Voeding is 3.000-4.000 en 20.000 extra lezers via Het Inspiratie-Pakket (voorheen De Bewuste Leesmap).

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Meer gegevens vindt u in de tariefkaart

Website van Fit met Voeding

Ortho Communications & Science BV
Barbarossastraat 121
6522 DK Nijmegen

Contact:
office@ortho.nl

Adverteren in ons vakblad
ORTHOmagazine 

Tariefkaart

ORTHOmagazine (ORTHO) is het vakblad over voeding & voedingssupplementen. Al bijna 35 jaar informeert het professionals in de gezondheidszorg over de orthomoleculaire geneeskunde. ORTHO heeft een reputatie opgebouwd die adverteren erg aantrekkelijk maakt. Door de jaren heen is de redactie steeds bij het standpunt gebleven om de redactionele inhoud strikt gescheiden te houden van de advertenties en elke koppeling hiertussen te vermijden. Daardoor behoudt het tijdschrift zijn onafhankelijke positie waar de hele voedingssupplementenbranche uiteindelijk zijn voordeel mee doet. ORTHO is vanaf het begin (1983) een abonnementstijdschrift geweest.

De oplage van ORTHOmagazine is 1500 exemplaren.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Meer gegevens vindt u in de tariefkaart

Website van Orthomoleculairmagazine

Ortho Communications & Science BV
Barbarossastraat 121
76522 DK Nijmegen

Contact:
office@ortho.nl

 

Meld u aan voor één of meer van de gratis nieuwsbrieven.Nieuwsbrief ontvangen
+