Zink!

Zink! Hydroxychlorquine (HCQ) … kan NIETS  alleen.

Het is niet HCQ met zink, maar zink met HCQ! Op verschillende plaatsen heb ik het al eerder gememoreerd: HCQ kan niets alleen.

HCQ is slechts een hulpmiddel om zink de virus-geïnfecteerde cel binnen te laten dringen om daar zijn virusdodende werk te doen. HCQ is een oud, receptplichtig medicijn tegen onder andere malaria. Het mineraal zink is te vinden in ons voedsel (oesters, vis, vlees, noten en zaden) en als voedingssupplement.

Orthomoleculair huisarts Rob Elens had met zijn behandeling HCQ/ZINK van Corona/COVID-19 bij 10 patiënten 10 genezingen. Dus 100% score! Hem werd VERBODEN deze behandeling bij andere patiënten ook te doen …!

Waarom? Omdat de werking niet bewezen is. Alsof dit wel het geval is voor social disstancing, handen desinfecteren en mondkapjes … ook niet bewezen.

Elens blijft strijdvaardig en heeft een aparte website in het leven geroepen, waar u zich kunt inschrijven voor zijn petitie “EINDE CORONA CRISES: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink toe!”


Op 22 mei 2020 werd een artikel gepubliceerd in The Lancet

The Lancet publiceert dat HCQ niet tegen Corona/COVID-19 werkt. Dat is waar. Maar er zit een adder onder het gras.

Zink, de werkzame voedingsstof tegen Corona/COVID-19, is in het hele onderzoek NIET te vinden.


4 juni 2020: een artikel wordt gepubliceerd in de New England Journal of Medicine

Met The Lancet gerekend tot de top van medisch-wetenschappelijke tijdschriften.

Direct na publicatie heb ik gekeken of zink werd gebruikt in de onderzoeken. Beide artikelen heb ik er op gescreend … geen woord over zink. Niets, dus laat staan dat de proefpersonen die in de onderzoeken waren betrokken, het überhaupt hebben gekregen.


Dat het helemaal niet genoemd is, laat wellicht zien dat zink DOODGEZWEGEN moet worden. Immers het is wetenschappelijk aangetoond dat zink noodzakelijk is. Voor de bijrol van HCQ is zelfs een naam: het is een ionofoor, een molecuul, dat ionen door een celmembraan kan transporteren. Zoals het ion zink dus.


Nogmaals: HCQ heeft een wezenlijke functie, mits er zink aanwezig is. Welnu, zink is een voedingsstof en zit dus ook in ons lichaam. Maar veel mensen hebben een tekort aan zink.


Terug naar 22 mei. Na publicatie in The Lancet werd HCQ door de WHO en de Nederlandse gezondheidsautoriteiten meteen in de ban gedaan.

Maar 4 juni kopte De Telegraaf “Geruchtmakend artikel over Trumps ‘wonderpil’ ingetrokken”. Trump had 18 mei op een bijeenkomst meegedeeld dat hij HCQ had genomen om zich tegen Corona/COVID-19 te beschermen. Maar bovendien zei hij: in combinatie met ZINK (zie filmpje, 6:00 min; opmerking over zink 2:35 min).

Op 5 juni werd het artikel officieel ‘retracted’ (teruggetrokken), zoals dat heet. Als dit gebeurt, dan is er echt wel iets aan de hand. En dat bleek: het was frauduleus.

Maar  het onheil was geschiet. De propaganda-machine had zijn werk gedaan: HCQ werkt niet.

… tijdschrift The Lancet heeft een artikel over een omstreden onderzoek naar de werking van het medicijn hydroxychloroquine (HCQ) tegen Covid-19…

Over het artikel in de New England Journal of Medicine (3 juni) kan ik kort zijn: aan geen van de proefpersonen géén zink gegeven. Tja, dan vraag je er om dat de uitkomst niets is. Of is dat soms de bedoeling?

Kortom: hydroxychlorquine (HCQ) doet niets zonder voedingsstof zink!

Overigens, mijn motto is ‘eerst voeding, dan medicijnen’. HCQ is een medicijn, dus ‘liefhebber ben ik niet zozeer, maar als HCQ moet … prima. Maar er zijn meer ionioforen zoals quercetine, gewoon in plantaardig voedsel te vinden, alsook als voedingssupplement.

Ikzelf versterk mijn immuunsysteem in deze corona-crisis  vooral met extra vitamine C en vitamine D (nu zoveel mogelijk met behulp van de zon, dus NAAR BUITEN), maar ook met zink. Ik zou quercetine kunnen toevoegen, maar het wordt al een ’handjevol’.


Dienstmededelingen

Laat je vrienden kennismaken met deze updates door de link Corona/COVID-10 in het nieuws -week 17 – 24 mei 2020  te delen op je Facebook, Instagram, Twitter of op andere social media.

Volg Gert Schuitemaker op FACEBOOK: https://www.facebook.com/fitmetvoeding [helaas is de limiet van het aantal vrienden (max. 5000) van zijn tijdlijn]


Meer gepubliceerd op onze websites
– vanaf 27 januari t/m 24 mei –

een samenwerking van:

ORTHOmoleculair Magazine (vaktijdschrift)
Fit met Voeding (publiekstijdschrift)

 

Reacties zijn gesloten.

naar de
ORTHObibliotheek

naar de
tijdschriften